16 tammikuuta, 2012

haluat paremman tarinan, kukapa ei

tänään postissa tuli hyviä asioita;

002
006

loputon virta teetä ja Sikenin maailman kauneimmat (ja tällä kertaa mä tarkoitan tätä oikeasti) sanat, ja mä olen ikuisesti onnellinen.

7 kommenttia:

 1. Blogger temppuilee eikä ole ilmoittanut postauksistasi näköjään aikoihin, mutta olipa hyvä päivä tänään kun kahlasin sitten monenmonta mukavaa postausta läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh blogger on vähän tyhmä välillä :-(

   Poista
 2. tuo crush vaikuttaa kiinnostavalta! oon tilaamassa kirjoja, oisko sulla suositella jotain hyviä? ja mistä tilaat ? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awh no varsinkin tuo Richard Sikenin Crush vaikka se siis onki runokirja, sitten just kaikki Chuck Palahniukilta (varsinkin Invisible Monsters ja Fight Club. Ja mun kaikkien aikojen lemppari on Terry Pratchettin ja Neil Gaimanin Good Omens, mutta riippuu varmaan vähän omasta mausta että iskeekö se :-)
   ja nyt parilla viime kerralla oon tilannu bookplus.fistä koska sieltä löytyy tosi hyvin noita englanninkielisiäkin :-)

   Poista
 3. okei :-) ite ajattelin tilata ainaki the perks of being a wallflower:in ja novellin the yellow wallpaper, mun kirjahylly kaipaa kipeesti täydennystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. perks on semmone joka munkin pitäis saada luettua ennenku elokuva tulee ulos! :-D pitäis vaan muistaa laittaa se mukaan seuraavaan tilaukseen..

   Poista
 4. Kauniita sanoja todellakin! Mä niin tykkään sun postauksista, sulla on kivoja ajatuksia ja kuvia :>

  VastaaPoista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/