06 helmikuuta, 2012

tuhatyksi yötä

054
056
049

Tekisi mieli jättää kesätyöt hakematta ja hankkia vaan älyttömän hyvä rusketus ja miljoona kertakäyttökameraa täynnä festarimuistoja.

Kahvikin ehti jo jäähtyä.

ps. uusi banneri ainakin hetkeksi, onko liian iso?

7 kommenttia:

 1. kuulostaa vallan mainiolta idealta. paitsi etten rusketu vaan muutun possunpunaiseksi mutta parempi sekin kuin jossain homeisessa toimistossa kykkiminen.

  mien edes muista, koska olisin muistanu juoda kahvini lämpimänä.

  VastaaPoista
 2. banneri on hieno ja hyvän kokoinen!
  ja suunnitelma olla hankkimatta kesätöitä kutkuttava. mistä sellaisia edes löytää?!?!

  VastaaPoista
 3. Tiina, haha mä vastoin kaikkia kaikkia todennäköisyyksiä rusketun aika hyvin! talvella oon melkein vaaleansininen mutta kesällä onkin sitten ihan rennot rusketusrajat :-) ja joo toi että kahvi jäähtyy ennen kuin muistat juoda sen on ihan jokapäiväistä mullekkin..

  VastaaPoista
 4. aura hulda maria, jeij kiva! itsellänihän on aika varma kesätyö vankimielisairaalasta, jippii. ja jos mä sinne päädyn niin saatte sitten kesäkuun täydeltä sisäpiirintietoa tästäkin jännittävyydestä.

  (aashjh mua ärsyttää kun mun blogger teemassa ei toimi se uusi vastaustoiminta :-()

  VastaaPoista
 5. tykkäsin edellisestä bannerista enemmmän mutta on tuoki ihana (: mietin kanssa että vois skipata kesätyöt mutta en tiä kehtaako o:

  VastaaPoista
 6. birdy, mua rupesi ärsyttämään se hämäryys ja epätarkkuus niin piti keksiä jotain uutta :') aina voi skipata kesätyöt ja vaikka kirjoittaa, maalata ja runoilla sen sijaan. ethän sä sitten vain lomailisi kun sähän olisit taiteilija.

  VastaaPoista
 7. Minä kai menen kesätöihin, mutta vain hammasta purren, mutta vain motivaatiolistan saattelemana (tatuointi, hajuvesi, festarit...). Ja palasin kirjoittelemaan taas, jos kiinnostaa niin käy katsomassa ! Vanhat tekstit on siellä, eri osoitteessa vain.

  VastaaPoista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/