29 toukokuuta, 2012

ei enää taskut täynnä kiviä

047 021

Haluaisin viettää kevätjuhlia alakoulun tyyliin enkä hutiloida viimeisiä kurssitöitä valmiiksi.

Ostin taas kirjoja, hups. Luin Girl, Interruptedin päivässä ja näin kolmena yönä peräkkäin unta joissa seikkailin mielisairaalassa. Mutta ehkä se vaan on merkki hyvästä kirjasta.
Will Grayson, Will Grayson oli välillä vähän liian Glee, mutta John Green ja David Levithan on ehkä parhaita YA-kirjailijoita tällä hetkellä ja molempien Willit oli ihania ja ennen kaikkea aitoja sillä tavalla että välillä inhosin niitä.

001 (katsokaa mitä askartelin tässä prokrastinoidessa!! tulostin kuvia ja ärsytti kun valokuvapaperin reunoille jäi aina pieni alue joka sitten leikattiin pois ja heitettiin roskiin. liimailin ne ylijääneet reunapalat tulostuspaperille ja vaikka vähän pelottikin että tulostin hajoaa niin tästä tuli aika siisti. näyttää vielä paremmalle luonnossa kun tässä skannatussa versiossa ei erotu se valokuvapaperin kiiltävyys.)

ps. kuinkahan suurella todennäköisyydellä jollakin mun lukijoista on tänään syntymäpäivä?

10 kommenttia:

 1. siisti toi vika kuva! vaikka en ihan tajunnut sun selitystä... :D siitä miten se on tehty
  tipuin jo lauseen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, kiitti! :-Dd ja joo mä en oo itsekään ihan varma mitä mä tein..

   Poista
 2. Girl, Interrupted on siis lukemisen arvoinen? Olen kyseistä kirjaa yrittänyt metsästää kaikkialta ilman tulosta, kaipa se on pakko amazonista tilata :---) X

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oli! mielenkiintoinen ja välillä hauskakin (tai siis, tästä aiheestahan saisi aika synkänkin kirjan kirjoitettua) ja varsinkin jos psykologia kiinnostaa yhtään niin kantsii kyllä lukea :-) mä tilasin omani bookplussasta eli sieltä ainakin löytyy.

   Poista
 3. psst: http://sofaraway-m.blogspot.com/2012/05/ma-en-oo-koskaan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oooo, pitää yrittää tehdä jossai välis! :-)

   Poista
 4. Kirjoja<3 !! Parasta. Ja ihana toi viimeinen kuva, upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo, kirjat = ♥, tosin nyt kun en saanut kesätöitä niin pitäis varmaan vähentää näitä heräteostoskirjoja :-( ehkä siirryn kirjastoon.
   ja kiitti! :-)

   Poista
 5. Lora20:18

  mulla oli synttärit 29.5.! hahaa oli pakko kommentoida vaikken tiedä mitä tolla edes tarkotit. ja muutenkin halusin, koska löysin sun blogin just ja tätä lukiessa tulee jotenkin ihana fiilis. plus tykkään sun musiikkimausta kans paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JES!!!! TÄHÄN MÄ JUST PYRIN TUOLLA hihi ja kiitos paljon :-)

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/