08 marraskuuta, 2012

sala samobójców

sr2

Oon aika huono katsomaan elokuvia, tai ehkä en vaan osaa valita oikeita leffoja. Mikään ei oo ärsyttävämpää kuin astella ulos leffateatterista ja ajatella että "olihan se ihan okei". Tai huomata tsekkaavansa tumblria samalla kun leffa pyörii ruudussa koska tarina ei vaan iske tarpeeksi hyvin. Maailma on niin täynnä elokuvia etten halua katsoa enää yhtään "ihan okei" -leffaa. Haluan leffoja joiden tarinat ja päähenkilöt kummittelee mun mielessä päiväkausia ja joiden takia en pysty nukkumaan.

Ja kun tiistaina katsoin Suicide Roomin en pystynyt nukkumaan, enkä edes ole ihan varma miksi. Tässä on ehkä miljoona piirrettä joita yleensä vihaan elokuvissa mutta ehkä se just sen takia teki niin suuren vaikutuksen.

Suicide Room (Sala samobójców) kertoo Dominikista jonka elämä alkaa hajoilla ja joka sulkeutuu huoneeseensa. Dominik tapaa netissä itsetuhoisen tytön jonka kanssa ystävystyy, pian Dominik alkaa menettää todellisuudentajuaan ja vajota itsekin syvemmälle masennukseen.
Leffa on aika synkkä ja tajuttoman surullinen ja aika varmasti yksi ahdistavimmista jonka oon ikinä nähnyt, ja tässä on välillä aika hämyjä virtuaalitodellisuuskohtia, mutta ne saakin tän erottumaan joukosta.
Jakub Gierszał näytteli Dominikin osan uskomattoman hyvin, miksei tää poitsu oo jo Hollywoodissa?

sr1

7 kommenttia:

 1. Oiii, vaikuttaa mielenkiintoiselta, surulliselta ja kauniilta ! Ja toi eka tunniste, aww<3 Toi tunne, kun näkee jotain ton näköisiä poikia !! Haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo jos jossain välissä haluu katsoa jotain erilaista niin tää on aika hyvä! ja niinpä... tässä vielä soi yhdessä vaiheessa Billy Talentin Nothing to Lose mikä oli tyyliin mun ultimate itkubiisi vuonna 2007 samalla kun Dominik käveli käytävällä punamustaruudullisessa takissa etuhiukset kammattuna silmille ja vähän aikaa olin sillee "oho sehän on minä vuodelta '06!!" :-DD

   Poista
 2. Anonyymi21:54

  onko sulla tumblria? sun blogis on aivan ihana<3<3 ja tää postaus oli tosi mielenkiintonen, tykkään sun maustas kirjojen ja leffojen suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on, mutta se on enimmäkseen vaan teen wolf ja game of thrones fangirleilyyn ja niin erilainen kuin tää blogi että tuntuis oudolle jakaa sitä täällä, mut ehkä viel joskus! :-D ja kiitos!<3

   Poista
 3. Toi on vähän turhankin ahdistava mun makuun, tuntu että ois kauhee kivikasa hartioilla kun katoin tota :-D Eikä loppu yhtään auttanut asia.. Mut onhan toi jotenkin tosi mielenkiintonen, mutta en kyllä uudestaan kattois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo onhan tää tosi ahdistava, aika vahvasti siellä Upeat Leffat Jotka Haluat Nähdä Vain Kerran -listalla :-D

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/