14 marraskuuta, 2012

we're all just runaways

030-E 004_bw

Käsi ylös jokainen jota ärsyttää että aamulla on pimeää ennen kouluun lähtöä ja koulusta kotiin ehdittyä on taas jo pimeä,
alkaa olla vaikea muistaa miltä tuntui valvoa läpi kesäkuun kun öisin oli muka liian valoisaa nukkua

Yritän opetella käyttämään Pinterestiä muttei tästä oikein tuu mitään. Kuvien kerääminen ihan käsinkosketeltavalle moodboardille on vaan paljon coolimpaa.

ps. värjäsin hiukset ja niistä tuli vähän tummemmat kuin piti, sori Weasleyt, en kuulu enää teihin.

8 kommenttia:

 1. Anonyymi21:13

  mitä ajattelet aina kun olet surullinen, eli mikä saa sinut iloiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lasken päiviä viikonloppuun tai jouluun tai kesälomaan tai johonkin muuhun kivaan? en tiiä, yleensä yritän ajatella vaan jotain muuta; katson kivoja youtubevideoita ja tyhmiä komediasarjoja, tai mun lempisarjojen blooperseja :-) ja kuuntelen hyvää musiikkia! ja juon ihan hirveesti teetä.

   Poista
  2. ainiin, ja ajattelen sitä miten paljon mulla on vielä hyviä biisejä kuulematta ja kirjoja lukematta ja kuinka paljon on vielä hienoja ihmisiä joita en oo ehtinyt tavata, ja se auttaa vähän kans :-)

   Poista
  3. hei hauskaa, en tiennyt että säkin bloggailet! :-D näyttää kivalta, tykkään tosi paljon ottamistasi kuvista!

   Poista
  4. en osaa olla bloggaamattakaan! :--D ja kiitti!

   Poista
 2. Anonyymi12:35

  Toivoisin seuraavaksi vähän laajempaa ja pidempää postausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon huono laajoissa ja pitkissä postauksissa :-( varsinki tällee talvella kun koko ajan on pimeää ja ainoat ajatukset jotka pyörii päässä on "minne ihmeeseen mä haluun opiskelemaan!?" ja "missä se bussi on mä jäädyn kuoliaaksi"

   Poista
 3. Hei. Teen blogiini joulukalenteria, jossa esittelen yhden blogin lyhyesti joka päivä. Haen blogeista kuvia joista teen kollaasin jonka liitän esittelyyn. Olen tehnyt vastaavan myös sinun blogistasi :) Jos et halua, että käytän kuviasi esittelyssä, laita kommenttia tulemaan blogiini www.somethinglikeartphotos.blogspot.com. Blogisi esittely on suunniteltu 5:lle päivälle joulukuuta ;)

  Kuva hiuksista olisi tosi kiva, kun itse rakastan hiuksias! tai siis, no en tiijä vielä sitä uutta väriä mut toi entinen ainakin oli tosi ihana ja sopi sulle tosi hyvin. innolla odottelen uutta väriä ☺

  VastaaPoista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/