21 tammikuuta, 2013

kuin yökköset kuiskausten keskellä

024_e 032_e

The Great Gatsby tai tuttavallisemmin Kultahattu on sellainen kirja jonka kanssa nään pitkän tulevaisuuden. Tulevaisuuden, jossa luen sitä kesällä ruskettuessa ja lentokoneessa matkalla jonnekin kauas ja ensilumen taas saapuessa. The Great Gatsby on kirja, jolle tulee löytymään paikka jokaisesta kirjahyllystäni ja joka varmasti näyttää vain paremmalta mitä enemmän sivujen reunat kuluu.
Vähän kyllä harmittaa kun mun painoksessa ei ole sitä legendaarista kantta, hmhmh. Ehkä ostan jumperin jossa on.

Nyt on täydellinen hetki lukea The Great Gatsby jos ei ole vielä ehtinyt, koska näin pääsee mukaan kinastelemaan youtube -kommentteihin siitä tuleeko Baz Luhrmann pilaamaan tämän suuren amerikkalaisen romaanin ja onko Leonardo DiCaprio liian rosoinen näytelläkseen Jay Gatsbya. Ei ja ei.
Ps. Mä en näe tässä kohdassa mitään muuta kuin Gatsbyn ottamassa selfietä älypuhelimella. Älypuhelimia 1920-luvulla??

wtf

6 kommenttia:

 1. oooh mitä näyttelijöitä, taas yks leffa lisää mitä ootan kesältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä!! ja ehkä Leo olis tosi hyvä tässä ja voittais vihdoinkin sen Oscarin. itken verta kun tänä vuonna tullut edes ehdokkuutta :-(

   Poista
 2. alleviivasin vahingossa tyyliin puolet mun kirjasta kun kaikki on niin kauniisti kirjoitettu! D: toi suomennoksen nimi on kyllä muuten mun mielestä aika kummallinen, kun ei koko kultahatusta mainita mitään itse tarinassa!

  hah, ajattelin samaa tosta älypuhelimesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä! miksei se voi olla vaikka Suuri Gatsby tai joku vastaava :-D

   Poista
 3. eli; Kultahattu tosiaankin on kirja, joka munkin (ja kenen tahansa muun ihmisen) pitäisi nyt heti mennä ostamaan tai lainaamaan ja lukea :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo! onhan se aika vanha ja kovin erilainen kuin kaikki muu mitä oon suositellu täällä blogissa (luen kuitenkin suureksi osaksi young adult -genree, hups) mutta kantsii!

   plus klassikkokirjoja löytää usein alle vitosella että ei oo kovin kallis ostos :-) ja varmaan kirjastostakin löytyy kun tää kuitenki yksi Suurista Amerikkalaisista Romaaneista, tai jotain sellasta.

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/