16 maaliskuuta, 2013

new favourite person: Suraj Sharma

14120308_ori


Kävin tammikuussa katsomassa Life of Pin, ja olin jo silloin sitä mieltä että pääosaa näyttelevä Suraj Sharma oli lahjakas ja söpö. Oscar-kausi tuli ja yhtäkkiä tumblr oli täynnä haastatteluja ja photoshootteja Surajista ja nyt mä en enää tiedä mitä tehdä elämälläni.

Syitä miksi Surajin pitäisi olla sunkin uusi lemppari:

 • Suraj meni koe-esiintymiseen vain veljensä henkiseksi tueksi ja päätyikin itse samaan roolin. (DESTINY FAITH NATURAL BORN ACTOR YOU NAME IT)
 • Kun leffan kuvaaminen aloitettiin Suraj ei osannut uida tai pidättää henkeä 14 sekuntia pidempään. Leffan loputtua puolitoista minuuttia meni kevyesti ja Suraj antoi luvan että veneen, jossa suurin osa leffasta tapahtuu saa pyöräyttää ympäri samalla kun Suraj on siinä kyydissä (dude!?). 
 • Suurin osa leffasta kuvattiin blue screenin edessä, eikä Surajilla siis ollut ketään vastanäyttelijää vaan tunteet piti saada välitettyä, vaikka itse pystyi katsomaan vaan tyhjää ilmaa.
 • Life of Pin ohjaaja Ang Lee voitti Oscarin parhaasta ohjauksesta ja sanoi kiitospuheessaan että "Suraj, you're a miracle". 
 • Tämä twiitti: 
Surajilta ei ole tällä hetkellä mitään tulevaa leffaa tiedossa eikä ilmeisesti ole edes varma haluaako jatkaa näyttelyä, mikä olisi kyllä rikos ihmisyyttä vastaan imho. Lasketaanko kidnappaukseksi jos sieppaan jonkun ja pakotan sen koe-esiintymiseen? Se olisi vaan sen omaksi (ja meidän kaikkien) parhaaksi.

Tässä vielä .gif, jonka oon rebloggannu ehkä miljoona kertaa. Olkaa hyvä.(kuvien lähteisiin klikkaamalla!!)

9 kommenttia:

 1. Anonyymi13:41

  heeeei randomin googlettelun tuloksena päädyin blogiisi ja halusin vaan kertoa että kovasti tykkään, vaikutat niin samanhenkiseltä ihmiseltä ku minääääääääääääääää :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meidän pitäis sitten varmaan olla parhaita kavereita tai jotain :*

   Poista
 2. eeerittäin hieno postaus oli kiva kuulla surajista lisää plus hän todella on aivan ihana♥ ois kiva tietää sun tumblr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee niin on ♥
   en oo jakanu mun tumblria täällä, koska oon käyttänyt sitä nyt jonkun 3 vuotta ja jakanut vaikka mitä henkilökohtasia asioita siellä, on vähän semmonen olo että pitäis siivota se ennen kuin rupean enemmän jakamaan urlia :-D mutta et sä paljosta jää paitsi, mitä nyt kuvia Surajista ja angstausta siitä miten mun pitäis opiskella mutta katson vaan lisää Shamelessia, haha.

   Poista
 3. Life of Pi on ihana ja Suraj on ihana ja Ang Lee on ihana <3

  VastaaPoista
 4. Oot vissii nyt onnistunut elämässäs, ku sait mut nimittäi näkemää tästä jätkästä jotai hyvin outoa unta! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha voittajafiilis tbh! millasta unta näit? :--)

   Poista
  2. :-D No nyt en kyl enää muista, et millasta. Mutta jotakin normaalia ja sekavaa, taisin tyyliin vaan nähä sen jossain siinä unessa? o:

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/