17 marraskuuta, 2013

top 5 lempimysteeriä

Tiedättekö kun joku linkkaa sulle jonkin urbaanilegendan, kummallisen tapahtuman tai salaliittoteorian ja sä vaan jatkat lukemista linkistä toiseen ja menetät ajantajun kokonaan, vähän kuin sut imastaisiin johonkin selvittämättömien mysteerien mustaan aukkoon?
Mulle tää on vähän liiankin tuttu tunne mikä taas todisti voimansa pari yötä sitten. En halunnut että kaikki ne tunnit jotka tuhlasin googletteluun ja vanhojen valokuvien zoomailuun menisi ihan hukkaan joten, drumroll please, tervetuloa parlez vous or something like thatin ikiomaan Creepy Corneriin!

winchestermysteryhouse

Winchester Mystery House
Californiassa sijaitseva kartano, jonka rakennutti aseilla rikastuneen William Wirt Winchesterin leski Sarah Winchester.
Tarinan mukaan Sarah kävi meediolla, joka kertoi että Sarahia seuraa Winchesterin kiväärien uhreiksi joutuneiden ihmisten henget, ja ainut tapa päästä niistä eroon olisi muuttaa länteen ja rakentaa talo, jolla tyynnyttää henget. Taloa tulisi rakentaa jatkuvasti, koska niin kauan kun rakentaminen oli kesken ei yksinään levottomista haamuista voisi asettua sinne.
Winchesterin kartanoa rakennettiin tauotta melkein 40 vuoden ajan. Minkäänlaista suunnitelmaa tai pohjapiirrosta rakentamiselle ei ollut, vaan Sarah sai ohjeita rakentamiseen hengiltä joita hän meni tapaamaan talon Blue Roomiin joka yö.
Talossa on 160 huonetta, porraskäytäviä jotka ei johda minnekään, ovia jotka aukeavat seinään, mutkittelevat käytävät ja salaisia reittejä, jotka vain Sarah tunsi. Savupiippuja on enemmän kuin takkoja ja monia, kalliita ikkunoita on sijoittu huoneisiin joihin ei pääse lainkaan luonnonvaloa. Sarahin kuolinhetkellä koko talossa oli vain kolme peiliä ja nekin peittettynä. Talon henkilökunta kertoi kuulevansa hengitystä tyhjissä huoneissa ja tunteneensa jonkun kävelevän portaissa takanaan, mutta kääntyessään ympäri nähneensä vain tyhjää.

800px-Dyatlov_Pass_incident_00
(Retkeilijät hyvästelemässä ystävänsä, joka ei sairauden vuoksi päässyt mukaan. Vasemmalla Dyatlov jonka mukaan sola on myöhemmin nimetty.)
Dyatlov Pass Incident
Yhdeksän kokenutta vaeltajaa kuolee mysteerisesti Uralvuorilla helmikuussa 1959. Silminnäkijöitä ei ole, mutta tutkimukset osoittavat retkikunnan jäsenten repineen telttansa auki sisäpuolelta ja poistuneen ulos lumeen paljasjaloin, ilman lämpimiä vaatteita. Ruumiilta ei löydetty merkkejä tappelusta, mutta kahdella uhrilta löytyi kallonmurtumia, kahdella oli murtuneita kylkiluita ja yhdeltä puuttui kieli. Vaatteista löytyi radioaktiivisia jäämiä.
Kuolinsyyksi raportteihin merkittiin "compelling natural force" (pakottava luonnonvoima?? idek) ja raportit laitettiin arkistoihin.
Se, mitä retkikunnalle oikeasti tapahtui aiheuttaa paljon spekulaatiota ja teorioita löytyy lumivyöryistä Neuvostoliiton salaisten asekokeiluiden kautta avaruusolioihin.


10-dec8
May Day Mystery

May Day Mystery pyörii Arizona Daily Wildcatsissa ilmestyvien, maksettujen mainosten ympärillä. Mayday sivut ilmestyy useimmiten vappupäivänä, ja niiden ilmestyminen on jatkunut aina 80-luvulta tähän päivään asti. Sivut on täynnä historiaa, symbolismia, useita kieliä ja matemaattisia ongelmia. Mainoksia pääsee tutkimaan mysteerin omilla sivuilla, jotka on tosin tehty joskus kultaisella ysärillä ja tekee vähän kipeää silmille. Yhteisö on kuitenkin hengissä ja mysteeriä selvitellään.
Kaikista helpoin selitys mysteerille on että kaiken takana on Hungerford, asianajaja jonka osoitteeseen mainokset jäljitettiin. Hungerford kuitenkin kieltää tämän ja sanoo olevansa vain välityshenkilö järjestölle, joka kutsuu itseään nimellä The Orphanage.
Mutta vaikka kaiken takana olisikin vain henkisesti epätasapainoinen asianajaja, niin onko mainoksissa jokin viesti? Miksi joku julkaisisi kalliita mainoksia jos ne olisi vain siansaksaa? Kuka ikinä mainoksia laatiikin käyttää niihin paljon aikaa ja rahaa, ja omaa laajat tiedot historiasta, uskonnosta, matematiikasta ja monista kielistä.

Numeroasemat

Numeroasemat ovat lyhytaaltotaajuuksilla toimivia salaperäisiä radioasemia, jotka lähettävät tyypillisesti nauhoitettujen äänten lukemia numero-, kirjain- tai morsekoodisarjoja säännöllisillä aikatauluilla. Niiden arvellaan olevan valtioiden omistamia ja uskotaan että niillä lähetetään viestejä salaisille vakoojille, mutta yksikään valtio ei ole virallisesti tunnustanut niiden olemassaoloa.
Numeroasemia on ollut käytössä jo ensimmäisestä maailmansodasta lähtien, ja koska minkäänlaista virallista syytä lähetyksille ei ole löydetty, saa ne monen mielikuvituksen rullaamaan aika hurjaa vauhtia.

"Swedish Rhapsody", mun lemppari numeroasemanauhoitus. Näitä löytyy lisää youtubesta jos haluaa säikytellä itseään.

Victorian_era_post-mortem_family_portrait_of_parents_with_their_deceased_daughter
(Vanhemmat poseeraamassa kuolleen lapsensa kanssa. Kiinnittäkää huomiota siihen, miten vanhemmat on vähän tärähtäneitä koska elettiin superpitkien valotusaikojen aikaa.)
Post-mortem photography

Okei, tää ei ole niinkään mysteeri mutta tää on jotain mikä pitää mut öisin paremmin hereillä kuin litra kahvia.
1800-luvulla valokuvien otto ei ollut yhtä helppoa kuin nykyään mutta useilla perheillä oli varaa käydä otattamassa kuvia valokuvaajalla. Joskus jos perheessä tapahtui yllättävä kuolemantapaus, eli vaikka pieni lapsi kuoli odottamatta, saatettiin kuolleesta kuitenkin haluta valokuva, joten ruumis aseteltiin vielä yhteen perhepotrettiin mukaan.
Tää on jotenkin niiiin creepyä mulle, toivon vähän että tää ei olis tottakaan vaan olisin joutunut jonkun tosi laajan pilan kohteeksi, mutta ei, tottahan se. Ja ilmeisesti vieläkin harrastetaan jossain päin maailmaan.


Kertokaa teidän lempimysteerit, salaliittoteoriat ja kummistusjutut! Area 51, anyone? Bermudan kolmio? Lead Masks Case? Voynichin käsikirjoitus? Onko teillä kello, joka lyö vaikkei kukaan vedä sitä? Koska meillä on, ja mä en usko kummituksiin ollenkaan, mutta kun kello, joka on peritty kuolleelta sukulaiselta ja jota ei ole vedetty vuosiin alkaa lyödä keskellä yötä ja sun äiti vaan toteaa että "ukki vaan tervehtii", niin hitto nyt.

50 kommenttia:

 1. mä asun 1800-luvulla rakennetussa talossa ja ylimmässä kerroksessa niin, että yläpuolella on suoraan ullakko. inhottavaa on kyllä heräillä joskus keskellä yötä, kun joku kävelee siellä ja musta hyvä kysymys on, että miksi kukaan olisi yökävelyllä ullakolla. fucking creepy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo toi on oikeesti aika creepy :-D
   aina kun mun kaverit muuttaa uuteen kämppään niin haluun käydä nuuskimassa sen talon ullakot ja kellarit ihan vaan että saisin säikkyä vähän

   Poista
 2. Anonyymi19:44

  Hei kiitti ihan hitosti, heippahei vaan yöunet ja silleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDd no, kuolema kuittaa univelat, toivotaan vaan ettei susta oteta perhepotretteja kun se tapahtuu

   Poista
  2. Anonyymi19:51

   !!!!! Siis nyt oikeesti. Tosin voin toimittaa sit sulle ne perhepotretit, muahahahah.

   Poista
 3. Mysteerit on parasta ja oot ihana että oot tehny tämmösen postauksen :-D Tiedän miten tämä ilta menee.. Nimittäin tuota mysteeritaloa tutkien,härreguud. Post-mortem -kuvia oon katellu ennenkin ja huhhuh , aina yhtä kamalia.

  Ja tuli tosta Vounichin käsikirjoituksesta mieleen täää : http://en.wikipedia.org/wiki/Codex_Seraphinianus
  Ei mikään varsinainen mysteeri mutta niin hieno kirjanen.

  Tää kommentti on nyt hyvin irtonainen ja sekavaja pitkä mut innostuin vähäsen :D Voi olla että tuun jotain fiksumpaa kommentoimaan joskus yöllä kun täpinöissäni mysteerejä tutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi niin on!
   en tiiä ootko nähnyt noista kuuluisista post-mortem kuvista sen luokkakuvan jossa yks takarivin tyttö on kuollut?! se on creepyin ikinä ja olisin halunnut laittaa sen tähän mutta ilmeisesti sen aitoutta on vähän kyseenalaistettu niin jätin sit pois.

   rupeen nyt lukemaan tuota sun linkittämää, en ollut kuullut aikaisemmin, cooool

   Poista
  2. joo hyi! meinasin sanookki että kaikista kamalimpia on ne lapsien kuvat, varsinki semmoset jossa on tyyliin sisarukset sen kuolleen kanssa yh.

   Poista
 4. Oi mikä postaus!

  Mut tunnetaan pelkurina, mutta kaikessa ristiriitaisuudessaan rakastan urbaani legendoja ja mysteerejä! Myös kaikki kävelylenkit yöllä hautausmaalla on jotain mielettömään pelottavaa, mutta siistiä!

  Muistan, että luin salaa isoveljen kirjaa Aaveiden atlas - opaskirja yliluonnoliseen joskus 6-vuotiaana ja voi sitä jännityksen määrää! Muistan tuosta kirjasta tuon Winchester Mystery Housen ja se on ehdoton lempparini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on just paras yhdistelmä kun on vähän säikky henkilö mutta samalla kiinnostaa kaikki mysteerit!

   imo Winchester Mystery House on ehkä kiinnostavin kummiteltu kohde, jotenkin toi miten se on rakennettu aaveiden ohjeiden mukaan ja Harry Houdinikin on vieraillut talosta mutta sen 'tutkimuksista' ei ole säilynyt mitään todisteita?

   Poista
 5. OH! En ole ainoa joka näitä mysteerejä siis tonkii kiinnostuksen uhalla. Olen itse tutkinut näitä vastaavanlaisia tapauksia ja etenkin tuo Winchesterin mysteeri on ollut semmonen joka aiheuttaa niskavillojen nousua.

  Itse tykkään kaikista asioista joihin liittyy vahvasti jotain mahdollisia yliluonnollisia juttuja kuten tuo perhepotretti. Koska olen itse kokenut tämänkaltaisen tapahtuman elämäni aikana en pysty saamaan näitä asioita pois päästäni ja voi kuule kun yöuniakin menetetty näiden tutkimuksien myötä, mutta pieni hinta arvoituksista! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu et tosiaan ole ainut! jos tää creepy corner nyt saa suosiota niin voisin tehdä tästä jonkun toistuvan postaussarjan, kuitenkin tulee valvottua lukemassa vaikka mitä kammottavaa niin miksei samalla juteltaisi niistä täällä.. :-D

   menetetyt yöunet on sen arvoisia tosiaan, varsinkin jos jo alkuillasta tulee sellainen olo että "enpä taas nuku tänä yönä" niin voi ihan hyvällä omalla tunnolla jatkaa lukemista aamuyöhön asti.

   Poista
  2. Jatka ihmeessä näitä postauksia!! Itteeniki kiinnostaa kaikki tällaset, mutta noista post mortem -kuvista en ole kuullutkaan. :o Pitääpä mennäkin googlettelemaan, aijaijai, nyt jää kokeisiin lukeminen heikoille tältä illalta.

   Poista
  3. näitä on hyvä tehdä kun välttelee jonkin muun tekemistä (tällä hetkellä NaNo ja psykan esitelmä tekemättä, eeeh) joten ehkä joskus kun on uutta matskua josta puhua ja aikaa tuhlattavana!

   ja joo arvaaa vaan, noita post-mortem kuvia on niin kamalasti, kaikkien aitoudesta ei tietty voi olla varma mutta kyllä niitä säikkyy silti :-D

   Poista
 6. Itselle tuttu oli ikävä kyllä vain Winchesterin talo ja numerokoodit. Jälkimmäisiin törmäsin joskus taannoin keskellä yötä, ja uni karkasi lähitulevaisuuteen aika nopiasti. Ja hyi perkele ukin tervehdinnät kellon kautta, how about no.
  Itse saan nauttia vain kasasta korppeja, jotka tykkäävät tulla oleskelemaan tuohon ikkunani edessä avautuvaan pihaan. Vaikka kyseisessä paikassa ei ole mitään syötävää (soramaa, kamoon), niin sinne kerääntyy sellainen kaunis kasa mustia ihanuuksia seisoskelemaan. Sitä alkaa vaan miettiin, että miksi ihmeessä ne siinä istuu, mitä ne odottaa. brr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooooh korppeja, eikös ainakin ruotsissa uskota että korpit on murhattujen miehien haamuja? ehkä jollakin sun lähipiirissä on vähän luurankoja kaapissa...
   ja noin yleisellä tasolla ne taitaa vaan symboloida kuolemaa että ei kovin valoisaa lupaa sekään :-D

   Poista
 7. uuuh tää on yks sun parhaimmista postauksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitti! tää oli kiva tehdäkin

   Poista
 8. Kyllä toi Dyatlovin solan keissi on ollut vuodesta toiseen meikäläisellekin se kaikkein kuumottavin mysteeri! Toisaalta haluaisi että nämä tämmöiset stoorit saataisiin ratkaistua, mutta toisaalta miettii että katoaisiko niiden kammottava viehätys siinä samalla. Jänniä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep!

   ja jos tää ikinä ratkaistaisiin niin se olisi varmaan se "pelästyivät lumivyöryä ja hypotermia sai toimimaan epäloogisesti, korpit nokki kielen irti" -teoria mikä osoittautuisi todeksi, sillee blaah, antakaa mulle edes ne salaiset asetestailut jos en ufoja saa :-D

   Poista
 9. Eiih, ihana postaus! Itellä menee nää selvittämättömät murhat/urbaanilegenda -pärinät jännissä kausissa. Lueskelen päivittäin jopa useita tunteja murha.infoa ym. kunnes jutut tulee uniin. Sit on pakko pitää vähän taukoa :---D
  Black Dahlia -keissi on yks meikän lemppareista! Unit 731 ei myöskään (valitettavasti) ole mikään urbaanilegenda, mutta järkyttävyytensä takia se on niin kiehtova aihe, ettei siitä voi olla lukematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omg murha.info on mun toinen koti ♥
   Black Dahlia on sellainen josta mulla on vaan aika pintapuoliset tiedot, voisin uppoutua siihen joskus kunnolla (ok ketä mä huijaan aion googlettaa sen just _nyt_ ja valvoa taas jonnekin aamuyöhön).
   Unit 731 on kyllä jotain niiiiin kamalaa, kunnon kauhuleffamatskua

   Poista
 10. Ja hyvin outo juttu myös Ursula & Sabina Erikssonin juttu , katoin jonkun dokkarin niistä joskus ja olin ihan etää mitäääää :-D googleta noi nimet tai esim a madness shared by two

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo apua ursula ja sabina! my faves!! oisin voinut laittaa ne tähän postaukseenkin mukaan mutta olin ihan unohtanut. voi kun saisi tietää lisää näistä, jotenkin se koko tilanne on niin epäselvä. en oo kyllä nähny tuota dokumenttia, pitäis ehkä tutkia jos löytäisin sen jostain :-D

   Poista
  2. Hyi hitto luin juuri tästä: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=9929 tuolta sivustolta löytyy kaikkia muitakin mysteerejä, vaikka kuulostaakin epäilyttävältä..

   Poista
 11. törkeen hyvä postaus!! itteekin kiinnostaa kaikki kauhumysteerit ihan liikaa, noista muutama oli tuttu ennestään, esim Dyatlov Pass Incidenttiin perustuvan leffankin vissiin nähnyt! siinä meni kyl yöunet sillon :D tuo valokuvajuttu oli ihan tuntematon mut pistää aika sanattomaks.. aaaa en vaan kestä tää oli nyt ihan mahtavuus overload

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeij kiitti!
   joo tosta Dyatlovin solasta on kai Renny Harlin tehny leffan, en oo nähnyt sitä eikä sillä IMDB :ssa mitkään hirveän hyvät arvostelut ole mutta ehkä vois joskus tylsänä hetkenä katsoa :-D

   Poista
  2. kyl se keskellä yötä väsyneenä menee! :D

   Poista
 12. eiii miksi luin tän just nyt ku oon menossa nukkumaan?! kylmät väreet juoksee koko kroppaa pitkin.. kuulun just näihin säikkyihin joita kuitenki vähäsen kiinnostas ja kiehtos mysteerit ja muut (ja tekis niin mieli googlata nuita muiden mainitsemia juttuja joista en oo kuullu mut sillon hyvästi yöunet), ja sit liian vilkkaan mielikuvituksen takia oon ihan pulassa öisin ja pimeessä :D lapsena näin jäätäviä painajaisia ihan jo Jumanji-leffasta.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon vanhemmiten kai vähän turtunu eikä yöunet mene niin helposti kuin ennen mutta noi post-mortem kuvat...... ei hitto.

   Poista
  2. tuota "vanhemmiten"-hetkeä ootellessa, itellä ikää 23v ja tuntuu että mielikuvitus vilkastuu vaan.. :D mut mielelläni luen kyllä lisää tämmösiä juttuja!!

   Poista
 13. IHAN PARAS POSTAUS! Rakastan tämmösiä juttuja! Nyt varmaan menee mullakin taas pari tuntia tässä googletellen näistä kaikista...ja sit täytyy taas nukkua valot päällä:-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee kiitti!! :-*
   toivottavasti et nähny painajaisia, haha

   Poista
 14. Ihan huippu postaus!
  Ite oon enemmänkin murha- ja katoamismysteerien ystävä ja oon lukenut läpi varmaan sata katoamistapaus-juttua ja varsinkin Suomessa tapahtuneet sellaiset. Ne on niin kutkuttelevia! Jostain syystä myös kaikki (etenkin Venäjällä) sattuneet sarjamurhat pitää minua hereillä etenkin kesäöisin, kun on pakko saada jotain jännittävää lukemista. Myös Bermudan kolmio on tuttu juttu ja vaikka se nyt vissiin on todistettu ettei sinne oo tavallista enempää laivoja tai lentokoneita putoillu, niin silti minusta on kamalan miellyttävää kuvitella että apua jos siellä onkin joku maan magneettinen piste tai jotain muuta jännääääää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti!
   sarjamurhaajat on kyllä tosiaan jotain mitä jää helposti lukemaan tuntikausiksi, seuraava creepy corner vois olla ehkä lempisarjamurhaajat vai tuleekohan mun ovelle kohta poliisit kun googlettelen ja postailen tällasista... :-D
   ja mäki oon lukenu ettei tuossa Bermudan kolmiossa sitten mitään jännää ollutkaan mutta se on ehkä eka mysteeri josta kuulin - se oli joskus ehkä aku ankassa tai vastaavassa?? - joten sillä on nostalgista tunnearvoa, haha

   Poista
 15. Hyvä postaus, toivon ehdottomasti jatkoa creepy cornerille! Tuli tästä mieleen itseäni aikoinaan suuresti kiehtonut Japanin "suicide forest" Aokigahara, vaikka eihän se sinänsä mikään mysteeri ole, mutta kammottava paikka anyway.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo apua toi Aokigihara on kyllä kans aika kamala, niistä kuvista saa helposti painajaisia.

   Poista
 16. Mä oon teininä käyny tuolla Winchesterin talossa. Muistan et se oli sillon niin siisti! Mietinkin tässä tovi sitten mikä sen talon nimi oikein oli... ja nyt se selvis. :)

  Mulla oli myös joskus sellanen Mysteerien Maailma -kirja, joka oli ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä!!! mäki haluun!! :-O

   Poista
 17. Mut pitää parhaiten varpaillaan kaikki sarjamurhaajajutut ja varsinkin ne selvittämättömiks jääneet ja ne joista naapurit sanoo että "en olis ikinä siitä uskonut, se oli niin tavallinen ja mukava", koska sit alan kattelee jokaista naapurii ja vastaantulijaa sillä silmällä, että kohta toi varmaa kaivaa puukon esiin.. :D Kummitusjutut vielä menee, koska ajattelen optimistisesti, että eiköhän meikäläisen koira huomaa ne henget jos alkavat lähennellä.

  VastaaPoista
 18. suosittelen googlailemaa eri imageboardei (ylilautaa,4chania yms) ja wikejä hakusanalla "creepypasta". http://ylilauta.org/arkisto/19574724 tossa ois yks threadi, josta voit lukea juttuja ja tietysti 4chanin paranormal-osaston arkistoista löytyy ne kaikist kuumottavimmat setit. nää creepypastat ei oo kaikki mitää legendoja, vaa suurin osa on ihmisten omii kokemuksii ja tarinoita. se, et se ei oo mikään huhu vaan jonku kokemus saaki sen stoorin tuntuu viel pahemmalta!

  VastaaPoista
 19. jes, tätä tarvitsinkin näin iltamyöhään! <3 hitto kun pitää olla ihan tolkuton jänishousu, mut silti aina koukuttua penkomaan tälläsiä kuumotuksia!
  post mortem -kuvissa on jotain ylimalkaisen hirvittävää, mutta silti niitä pitää aina säännöllisin väliajoin katsella.
  nyt sainkin loppuyöksi tekemistä, kiitos painajaisista jo etukäteen! :--D

  VastaaPoista
 20. ai että, paras postaus ikinä! mä monesti mietin ku googlettelen jotain sarjamurhaajajuttuja kolmatta tuntia, että onko poliisit kohta ovella :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oi että jos ihmiset pääsis tutkimaan mun googlen historiaa.... googletin joskus yhtä läppää varten että mitkä on parhaat tavat päästä eroon ruumiista ja sit olin sillee "juu tota noin jokohan poliisit on ovella" :-Dd

   Poista
 21. Anonyymi14:29

  Tänä aamuna tuli lukastua ennätysajassa läpi kaikki blogit, mitä tällä hetkellä seuraan. Siinä sitten just heränneenä ja asuinkaverin vielä nukkuessa piti keksiä jotain hiljaista tekemistä. Päädyin lukemaan tän postauksen ja nyt oon tässä neljän tunnin hereilläoloni aikana lukenu joka ikisen postaukses mitä tästä blogista löytyy :---D

  Mukavin ylläri oli se, että asustellaan samalla junttipaikkakunnalla mutta yhtäläisyyksiä löytyy kyllä musiikkimausta listaamispakkomielteeseen ja mitähänvielä.. no, vanhemmissa postauksissas lukioinnnostukses tuntuu välillä olevan samaa tasoa kuin itelläni kolme vuotta sitten :D:D keep on writing, tämä oli ihan huippukivaa vaihtelua niihin ainasiin "kävin salilla ja ostin uuden laukun ja nyt esittelen ilmaseks saadun miljoonannen huulipunani".

  Mieluummin luen tän tasosta ajatustenvirtaa ja bongaan hehkutuksia kirjoista, jotka on pölyttyny korkkaamattomina omassa kirjahyllyssä ihan liian kauan.

  P.S. Shakespeare insult kit lähti heti käyttöön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaaa siistiä!!

   voi kuopio </3 ensi syksynä kyllä oon ehkätoivottavasti jo muuttamassa pois jos vaan saisin koulupaikan jostain. ja siis jos ensin nyt valmistuisin lukiosta. ei puutu enää kuin kolme kurssia! :-D

   kiitos ♥ :*

   Poista
 22. Uuuu Uuuu tää oli hyvä!!! Itteäni alko vaan kriippaamaan joskus kun tajusin että olen uinut bermudan kolmiossa hahaha

  VastaaPoista
 23. hyihyihyihyihyi D---: oon näköjään vähemmistössä täällä, mutta oon ihan liian säikky tämmösiin. vieläkin kuvittelen näkeväni hohdon kaksoset mökkitiellä tai ringin tytön kiipeävän ulos telkkarista jos telkkari on yksin päällä toisessa huoneessa missä ite oon. ja ne on vaan elokuvia! jos lukisin tämmösiä oikeita keissejä päivät pitkät niin olisin hyvin pian suljetulla osastolla...

  luin joskus ennen halloweenia elisa lam-nimisen kanadalaisen tytön tapauksesta ja erehdyin katsomaan tän videon (http://www.youtube.com/watch?v=JQcTuTXpj3c) ja nyt saan kylmiä väreitä joka kerta mennessäni yksin hissiin. yyyyyyh. en tiiä onko mysteeri ratkennut, koska mulle riitti yksi artikkeli ja toi video asiaan liittyen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulle on jostain leffasta jääny sellanen pelko että aina kun pesen kasvot ja sit nousen sillee 'ylös' ja avaan silmät niin pelkään että nään peilistä että mun takana seisoo joku :-Dd

   en oo ikinä kuullu tuosta elisa lamista, pitääki alkaa heti tutkimaan!

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/