28 helmikuuta, 2014

Inside Llewyn Davis

llewyndavissss

"If it was never new, and it never gets old, then it's a folk song."

60-luvun New York ja Chicago. Mahtava soundtrack, jolla kuullaan myös Marcus Mumfordin ääntä. Garret Hedlund semimykkänä autokuskina. Justin Timberlake. Kissa nimeltä Ulysses.

Inside Llewyn Davis teki mut surulliseksi, toiveekkaaksi ja nostalgiseksi ajasta, jota en koskaan kokenut. Just sitä, mitä mä leffoiltani haluan.

7 kommenttia:

 1. ah oon venaillut tätä leffaa oon kuullu että tää on tosi hyvä?? pitää varmaan mennä checkkaan ens viikolla! 8) (ja toi biisi on parhautta ♥)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep ihan loistava!! tää on mun suosikki kaikista tän oscar seasonin leffoista ja olin tosi pettynyt kun tää on tyyliin ehdolla vaan cinematographyyn eikä mihinkään muuhun, buu :-(

   Poista
 2. Anonyymi14:48

  voi ei apua, mun on ehkä oikeesti nyt pakko mennä katsomaan tää. näin trailerin ja melkein kuolin siihen paikkaan, masentuneet partamiehet ja kitarat ja kissat ja folkmusiikki ja kaikki. ah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mene mene mene, ihan täydellisyyttä! sellanen kauniilla tavalla alakuloinen leffa ♥

   Poista
 3. Toi kolmannen kuvan mies. En tiiä kuka se on, mut rakastuin siihen. Vitsi ku en saanu joululahjaks leffalippuja, just tällaisten takia tarvisin niitä! (Köyhä opiskelija hehehee.) Ihan näin ohi aiheen, ootko lukenu Dan Brownin kirjoja tai sitä uusinta Infernoa? Luen sitä nyt ja se on eka kirja piiiitkään aikaan johon kunnolla koukutuin. Suosittelen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. garrett hedlund! se on kyllä oikein kivannäkönen tässä leffassa vaikken oo aikasemmin lämmenny yhtään. ehkä se on toi nahkatakki ja tupakointi, oon heikko.

   en oo lukenu yhtään Brownin kirjaa mutta ehkä pitäis :-)

   Poista
 4. hitto unohdin että tänään olisi pitänyt puhua olavin uudesta albumista eikä mistään leffoista!! no, ei sille enää mitään voi.

  VastaaPoista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/