08 helmikuuta, 2015

STILL ALIVE

IMG_2557

heippa,

oon valinnut itselleni ihan liikaa kursseja suoritettavaksi nyt keväälle, mutta toisaalta saan jotain masokistista mielihyvää tästä kiireestä -- ei ole aikaa surra mitään turhaa kun on kaksi esseetä ja espanjan läksyt rästissä ja herätykseen enää kolme tuntia.

ehdin kuitenkin viime viikolla Gerard Wayn keikalle ja oi, on se vieläkin ehkä karismaattisin mies ikinä. nyt päällä olevaa keikanjälkeistä masennusta helpottaa Disco Ensemblen keikalle ostetut liput, pääsen huhtikuussa fiilistelemään emoaikoja, jeij.

maaliskuussa pitäisi kiireenkin jo helpottaa, just sopivasti kun aurinkokin tulee takaisin.

'cause I'm awake all night long to the drums of the city rain

8 kommenttia:

 1. oii ihana gerard ♥ vähän surettaa kun en ite tullut katsomaan....en oo kyllä uusia biisejä kuunnellutkaan...mutta olis ollu ihana nähä sen kiva naama pitkästä aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ mäkään en ollut niin kamalasti uusia biisejä kuunnellut, osasin laulaa mukana ehkä kahteen mutta keikalla oli niin hyvä fiilis ettei haitannut ollenkaan!
   se lupas että uusi albumi tulee 2016 ja aikoo tulla takaisin suomeen sitten joten ehkä sit sillä kertaa näät sen naaman pitkästä aikaa hehs

   Poista
 2. Missä on Disco Ensemble milloin! (tai no ne nyt on varmaan vähän kaikkialla mutta minne aiot mennä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan tänne jyväskylään lutakkoon! mietin itseasiassa että jos kuopioon olis lippuja jäljellä niin voisin ostaa sinne myös ja pääsisin näkemään kahdesti mutta ainakin tähän asti oon vielä saanut vastustettua kiusausta..... :-Dd

   Poista
 3. oi, olis kyllä ihana mennä keikalle pitkästä aikaa. viimeks oon ollu viime vuoden toukokuussa... mä ootan eniten et flow'n päiväkohtaiset liput tulis, pakko päästä katsomaan florence + the machinea!!<3 ja mulla on vähän samanlaisia fiiliksiä koulun ja töiden suhteen, on ihanaa kun on paljon hommaa, mut ihan noin kiire ei onneks oo.. tsemppiä! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oon saanut ajoitettua näitä keikkoja aika hyvin muutaman kuukauden päähän toisistaan niin on aina jotain mitä odottaa♥ flow olis kyllä kiva, harmi että se on aika kallis.

   Poista
 4. Tajusin just että haluun ihan melkein jokaiselle festarille ens kesänä ja nyt tää kevät menee tuskastellessa ku pitäs päättä mihi on oikeesti mahollisuuksia mennä. Mut onneks Mansessa paistaa jo aurinko ja tuntuu iha jo kevät ilmassa jee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta tuntuu että kaikille festareille on tulossa aina yks hyvä ja mulla on kuitenkin varaa vaan yhtiin tai kahtiin ja ärsyttää... :-( elättelen vielä toivoa että ruissilla olisi pari ässää hihassa jotka ne julkistaa ihan viimeisinä.
   totesin tässä just yks päivä kaverille etten oo ikinä ollut näin onnellinen loskasta ♥

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/