11 maaliskuuta, 2015

BUT I AM NOT A DIRTY GOD

buuu


istuin aamuyöllä hereillä miettimässä Mount Everestille kuolleita ja hylättyjä ihmisiä ihmisiä
ja sitä miten kaukainen koko ajatus mulle on
ja että miten toi nyt ei ainakaan tule olemaan tapa, jolla mä kuolen mutta silti se häiritsee ja saa ihon nousemaan kananlihalle,

seuraavana aamuna ompelen haalarimerkkejä ja juon jo kauan sitten jäähtynyttä kahvia ja jokin mun sisällä kuiskaa että "hei muistatko miten monet kymmenet ihmiset kiipesivät Hannelore Schmatzin ruumin ohitse vuosien ajan koska sitä ei voitu tuoda alas ja miten yhtä kohtaa Everestillä kutsutaan Rainbow Valleyksi koska sinne kuolleiden värikkäät vaatteet koristaa maastoa?"

pitäisi keittää lisää kahvia.7 kommenttia:

 1. Kiitos kun linkkasit nää, nyt en ainakaan kirjoita opparia. Vaikka pitäis. Mut nää kiinnostaa aika paljon enemmän. Häiritsevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla olisi itselläkin ainakin yksi essee rästissä ja toki tiistaina olevaan tenttiinkin voisi aloittaa lukemaan mutta hups, varmaan kuusi eri välilehteä auki eikä mikään niistä liity koulujuttuihin edes kaukaisesti :-D

   mulla on aina jotain pelottavia juttuja lukiessa sellainen fiilis että ne herättelee mun aivoissa jotain alueita, joita ei muuten tule käytettyä. niin kuin jos aivoissa näkyisi valoina että mitkä alueet on just nyt käytössä niin silloin kun luen John Wayne Gacyn wikisivua niin syttyy joku alue, joka muuten yleensä uinuu. en tiedä.

   Poista
 2. no kiitos taas ihan hemmeten mycket..... :---D tiesin ettei pitäisi avata linkkejä, ei varsinkaan tähän aikaan illasta. mutta minkäs sitä pieni ihminen ylitsepääsemättömälle kiinnostumiselleen voi. strange remains tulee varmaan koluttua piakkoin läpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaaa :-Dd strange remains on kyllä siisti! sama tyyppi joka pitää tota blogia kirjoittaa välillä defrostingcoldcases.comiin mitä kans selailen aina välillä.

   Poista
 3. siis hui. en tiiä uskallanko/ viitsinkö avata noita linkkejä. mielenkiinto kyllä heräs. ehkä luen ne sitten, kun pitäisi lukea kirjoituksiin. heh.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi18:35

  pörr multa on menny vähä ohi mitä opiskelet?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. englantiii jyväskylän yliopistossa :-D

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/