07 lokakuuta, 2015

Kesän paras sarja: UnREAL
"You could make a perfectly happy person jump off a bridge." 
"Thank you."

Hups, puhun kesän parhaasta sarjasta näin lokakuussa, mutta hei parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Katsoin koko UnREALin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan tuotankokauden yhdessä päivässä viime heinäkuussa. Hehkutin sitä kyllä jo silloin Twitterissä ja mietin että pitää postata blogiinkin, mutta asia karkasi mielestä.

Nyt syksyn uusien tv-sarjojen tarjontaa tutkiessa ainut, mitä ajattelin oli "miksei mikään näistä ole läheskään yhtä hyvä kuin UnREAL?"

UnREAL on sarja tosi-tv-sarjoista ja kaikesta manipuloinnista ja draamasta, jota niiden kulisseissa tapahtuu. Luulin ennen pilottijakson katsomista että tää olisi kevyt ja hauska sarja - ja kyllähän tää hetkittäin onkin, mutta samalla ahdistava. Se, että sarjan luoja Sarah Gertrude Shapiro oli yhdeksän tuotantokauden ajan tuottajana oikeassa Unelmien Poikamiehessä tekee sarjasta vielä synkemmän.

Tosi-tv-fanina mua vähän kauhistuttaa ajatella mitä kaikkea mun lempisarjojen kulisseissa tapahtuu, mutta samalla pieni ääni mun sisällä huutaa "toi olis sun unelmien duuni!! ihan niinkuin sä et olisi jo kehitellyt ilkeitä lempinimiä jokaiselle Paratiisihotellin pojulle Twitterissä!" Huh.

Upea sarja joka tapauksessa, pakko suositella ihan kaikille. Sarjan tempo on loistava, ei yhtään tylsää hetkeä ja jokaisen jakson loputtua tekee mieli jatkaa suoraan seuraavaan. Shiri Appleby tekee upean suorituksen pääroolissa, mä samaan aikaan rakastan ja vihaan Rachelia.

Ketään muita UnREALin katsoneita? Pientä hypeä tällä oli kesällä Twitterissä, mutta muuten jäi sellainen olo että multa ainakin olisi saattanut mennä helposti ohi koko sarja. Toivottavasti saadaan vielä toinen tuotantokausi!


8 kommenttia:

 1. nonii meenpä heti katsomaan :--D

  VastaaPoista
 2. oh en oo kuullutkaan tästä! pakko katsoa mahdollisimman pian, apua kun vaikutti mielenkiintoiselta jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee toivottavasti tykkäät! :-)

   Poista
 3. Anonyymi22:32

  Help me! Mistä tätä sarjaa voi seurata?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo varma haluanko näin julkisesti kehottaa ketään ryhtymään mihinkään laittomaan niin ehkä en kerro :-Dd sori!

   Poista
 4. Oooh tattis vinkistä! Kuulostaa epätodellisen (ehhe heh) hyvältä sarjalta, pitää päästä kattomaan tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon aika varma että twiittasin tämän katsottuani jotain tyyliin "it's unreal how good UnREAL is", huoh oon kamala. :-Dd

   toivottavasti tykkäät!

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/