31 lokakuuta, 2015

NaNoWriMo 2015


National Novel Writing Month on taas täällä!

Viime vuonna multa jäi NaNo melkein kokonaan väliin fuksirientojen takia, mutta tänä vuonna oon valmistautunut vähän paremmin ja tähtään voittoon.

Tarvitsen vain paljon kahvia, paljon instrumentaalisia mixejä 8tracksissa ja asenteen ettei sillä ole niin paljon väliä kuinka hienoa tekstiä tuotan. You must write with reckless abandon ja niin edelleen.

Osallistuuko kukaan muu? Mistä kirjoitatte?
 Ja hei mut voi lisätä writing buddyksi tästä

6 kommenttia:

 1. Heinäkuussa suoritin Camp NaNon ja mietin, että jaksaako taas kokonaisen kuukauden ajan kieltäytyä sosiaalisesta elämästä, mutta onhan se pakko. Ei tätä voi jättää välistä :D Paha vaan, että alkaa 5h päästä ja en ihan ole varma mistä kirjoittaisin.... hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän sama täällä, joka vuosi ainakin kerran kiroan että miksi ihmeessä lähdin taas mukaan tähän sekoiluun mutta silti joka vuosi pakko osallistua.. :-Dd

   mullakin on vähän suunnitelmat auki, tiedän tapahtumapaikan ja -ajan sekä suurpiirteisesti juonen mutta hahmot päähenkilöä myöten on vielä aika hukassa.

   Poista
 2. oon nyt "hahmotellu" mun nanoa jo melki pari viikkoa. tapani mukaisesti se itse hahmottaminen jäi sitten siihen että sain nimet hahmoille, vähäsen juonta ja otsikon. nyt olisi kova kiire päästä omalle koneelle ja aloittaa!

  nanonihan siis on rakkaustarina, joka on tyyppillisesti masentava :Dd

  Matt elää ns. "rappioelämää" (viina, huumeet ja naiset), Melanie on yliopistossa opiskelemassa kirjallisuutta. he rakastuvat syytä tai toisesta ja Matt alkaa päästä eroon kaikista aineista. plot twist on jo suunniteltu ja ainakin itselleni se tulisi ihan puun takaa, jos en tätä itse kirjoittaisi :D se miten muotoilen kaikki tapahtumat, jotta pääsisin siihen twistiin on vielä vähän hakusessa... ja niin tosiaan, kirjoitan siis englanniksi, mikä saattaa olla erittäin suuri virhe.

  toivon että pääset tavoitteeseesi!

  (ja että itsekkin saisin edes jotain aikaiseksi..:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo kuulostaa hyvältä! mun oma plot twist jos ikinä pääsen sinne asti on maailman ennalta-arvattavin ja vihaisin sitä jos tää olis jonkun muun romaani mut hei, omaksi ilokseni mä tätä kirjoitan eikä tätä kukaan muu tule koskaan lukemaan niin ihan sama :-Dd

   ja hei tsemppiä englanniksi kirjoittamiseen!

   Poista
 3. Anonyymi14:23

  No täähän kuulostaa mielenkiintoselta! Ei oo tullut aiemmin vastaan. Pitää ensi vuonna katsoa, jos jaksaisi osallistua. Tarkoitetaanko tuolla voittamisella vain sitä, että saa sen 50k sanaa täyteen vai voittaako siinä oikeasti jotain? x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NaNo tekee voittajille diplomin jonka voi tulostaa seinälle jos haluaa ja pari tarjousta joillekin yhteistyökumppaneille tulee voimaan yleensä vaan voittajille, mutta oikeestaan voittaminen siis tarkoittaa että tulee 50k sanaa täyteen kuukaudessa. :-Dd

   kantsii osallistua ensi vuonna! tää on ihan kivaa, vaikka aika kamalaa kyllä samaan aikaan.

   Poista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/