11 joulukuuta, 2016

To whom it may concern: mulla on podcast!
Mulla ja mun ystävällä Justiinalla on uusi, ikioma podcast, Huorapuutarha, jossa puhutaan meidän lempimurhista! Tää on vähän samassa hengessä tehty kuin mun vanhat lempimysteerit -postaukset, joten jos täällä jostain syystä pyörii vielä joku joka tykkäsi niistä niin kannattaa tsekata!9 kommenttia:

 1. Anonyymi16:41

  Tää oli kova, kuuntelin meikatessa yks aamu :D ! Toivottavasti teette lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos että kuuntelit & jee siistii että tykkäsit! ja ehdottomasti tehdään lisää, saattaa vaan tulla nyt aluks pitkiä taukoja jaksojen välille kun muutetaan hetkeksi eri paikkakunnille. :-D

   Poista
 2. Anonyymi00:19

  Tosi hyvä on. Intonne aiheeseen välittyy hienosti ja tyylinne on kiinnostavan persoonallinen. Mukava kuunnella naisten tekemää hyvää suomalaista indiepodcastia. Etenkin tuo "Älä mene yksin vaeltamaan" jäi mieleen kummittelemaan pitkäksi aikaa... Kysymys: Kuka on teidän mielestänne kammottavin/kiinnostavin suomalainen naispuolinen murhaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tosi paljon, ihana kuulla palautetta! Laitoin tästä Justiinalle äsken viestiä ja tultiin yhdessä siihen tulokseen että Auerin lisäksi Pirkkalan paloittelusurman Virpi Butt on jäänyt mieleen aika kammottavana murhaajana ja muutenkin erikoisena tapauksena ainakin näin Suomen mittakaavassa. Ehkä käydään tätä aihetta läpi jossain jaksossa! :-D

   Poista
 3. Rilo11:17

  Heippa! Löysin tuon Huorapuutarhan ja näin podcastien suurkuluttajan ällistyin: sehän on täysi kopio My Favourite Murderista?? Ihan "kotikaupunkimurhineen" kaikkineen. Onko kyseessä siis tarkoituksellinen Suomi-tribuutti sille ja jos on, kannattaisi varmaan mainita se kun podcastianne promoatte. Näin My Favourite Murderin super-fanina särähti sen verran pahasti korvaan tää konseptinne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo ollaan Justiinan kanssa suuria true crime -podcastien faneja joten varmasti niiden kaikkien vaikutus näkyy ainakin jonkin verran meidän podcastissa. Mun omia suosikkeja on All Killa No Filla, True Crime Garage ja Generation Why (jotka on siis kaikki tätä samaa ”kaksi tyyppiä puhumassa murhista” -genreä :-D) mutta toki My Favorite Murder on erittäin hyvä myös!

   En koe tarvetta mainita sitä podcastissa puhuessa koska eihän esimerkiksi My Favorite Murderin tytytkään koskaan mainitse muita, jo kauan olemassa olleita, murhapodcasteja joiden kanssa jakavat konseptinsa. Tässä genressä ei kauheasti voi joukosta erottua mutta toivotaan toki kovasti ettei ihan vaan copycateilta vaikuteta.

   Poista
  2. Rilo13:10

   Aivan, kuuntelen itsekin todella paljon podcasteja myös tästä genrestä. Eipä toi kaksi ihmistä puhumassa aiheesta siis särähtänyt, vaan ihan teidän sanamuodot ja dialogi jotka kuulostaa suoraan MFM:stä käännetyiltä. Kuten tossa tekstissäki mainitset "lempimurhista", etkä esim. "rikosten autotallista"... Ja kyllä Georgia ja Karen mielestäni aika hyvin muistaa mainita lähteistään ja ovatko esim. muista medioista keränneet tietoa tai saaneet aiheita toisista podcasteista, esim Gen Why mainitaan useastikin.

   Siitä olen eri mieltä että genressä ei voisi erottautua, päin vastoin etenkin suomenkielisten podcastien joukossa olisi mahdollisuus tehdä jotain ihan erilaista true crime-settiä, joten kannustaisin kiinnittämään tähän huomiota.

   Poista
  3. Jees, ikävä että sulle jäi paha maku meidän podcastista, yritetään jatkossa pitää tämä mielessä. :-) Toi dialogin kuulostaminen käännetyltä on kyllä vähän liioittelua imo, me kuitenkin vaan jutellaan vapaasti ilman mitään käsikirjoitusta joten jos jotain maneereja on tarttunut niin ne on ihan alitajuisia ja menee varmasti sitten enemmän sinne vahingollinen tribuutti eikä pahantahtoinen plagiaatti kategoriaan, hahah.

   Poista
 4. Anonyymi01:29

  http://www.bbc.com/news/world-us-canada-40126909

  VastaaPoista

UKK:
instagram?
pauliinakiero
twitter?
@pauliinakiero
tumblr?
http://pauliinak.tumblr.com/